SUOMALAISET ASYLUM-PAKOLAISET

Milloin Suomessa ihmisten malja täyttyy ja väkeä vuorostaan lähtee ulkomaille hakemaan turvapaikkaa? Valtioiden rajoilla lausutulla Asylum -taikasanalla pitäisi turvapaikka irrota kait myös suomalaisille pohjoisesta synnyinmaastaan pakeneville, valtiovallan ja poliitikkojen heitteille jättämille maamiehilleen ja -naisilleen.

 

ASYLUM-ASUNNOTTOMAT

Löytyisikö maapallolta kodittomia suomalaisia vastaanottavia valtioita? Meillä suuret joukot suomalaisia, arviona esitetty 7 500 koditonta, jotka vaeltavat kaduilla ja metsissä vuodesta toiseen, näille maamiehille ja -naisille ei valtion toimesta ole kyetty asuntoja löytämään. Kodittomat vaeltavat ulkona kaikissa säätiloissa, talven kovimmilla pakkasilla kodittomista osa paleltuu kuoliaaksi, asuntoasiapolitiikasta päättäviä nämä paleltumiskuolemat eivät ole hetkauttaneet. Vähäisilläkin ennustajantaidoilla voi 100%-varmuudella ennakoida ettei asunnottomien tilanne kotimaassa tule vastaisuudessakaan muuttumaan. Minne suunnata, mikä valtio Asylum-taikasanalla järjestäisi suomalaiselle asunnottomalle katon pään päälle?

 

ASYLUM-RUUATTOMAT

Löytyisikö valtioita, jotka antaisivat turvapaikan suomalaisille ruuattomille ihmisille? Satojen metrien pituisissa leipäjonoissa jonottaa vuodesta toiseen pilvin pimein väkeä, joiden käytettävissä olevat varat eivät riitä edes päivittäiseen ravintoon. Meillä valtaapitävät touhottavat nyt tohkeissaan, että ruokajonot pitää  saada kaduilta pois. Poissa silmistä, poissa mielestä. Voihan se tietysti olla noloa keksiä selityksiä maahan tuleville ulkomaalaisille kollegoilleen, miksi täällä oma väki joutuu jonottamaan nälissään ruokaa.

 

ASYLUM-VELKAORJAT

Meillä on satoja tuhansia varattomia, ulosoton ja perintäfirmojen kynsissä vuosikymmeniä kidutettuja ihmisiä, löytyisikö maapallolta valtioita, jotka antaisivat näille suomalaisille turvapaikan ja mahdollisuuden uuden työelämän tai uuden yrittäjyyden ja elämän alkuun? 100%-varmuudella voidaan ennakoida, että meidän omaa valtaa pitävää poppoota ei velallisten kohtalot voisi vähempää kiinnostaa, eivätkä Suomessa näiden velkaorjien vuoksi 25 vuoden jälkeenkään tule eväänsäkään liikauttamaan.

 

ASYLUM-VANHUKSET

Löytyisikö maapallolta turvallista elämää tarjoavia ja ihmiselämää kunnioittavia valtioita, jotka ottaisivat vastaan suomalaisia, vanhenevia turvapaikanhakijoita vastaan vielä elämän ehtoopuolella? Suomessa hyvinvointi ja julkinen terveyden- ja sairaudenhoito tarkoittaa tätä nykyään sitä, että pelkäksi kulueräksi luokitellut ikääntyneet ihmiset jätetään kokonaan hoitoa vaille, saavat selvitä tauteineen yksin, olivat työvuosinaan veroja sitten maksaneet tai eivät.

 

Hoitamattomina sairaudet ja taudit lisäävät kärsimyksiä, mutta eipä hätää, meillä on saatu lanseerattua eutanasia kärsimykset lopettavana ratkaisuna kansalaisten mieliin. Eutanasiaa kannattavista ihmisistä suurin osa todennäköisesti kuvittelee, että eutanasiassa on kysymys kivunlievityksestä. Eutanasiasta innoissaan touhottavat poliitikot ja eutanasiaa kannattava hoitajaväki ovat unohtaneet kertoa, että eutanasiassa on kysymys ihmisen mestaamisesta samoilla myrkyillä millä esimerkiksi USA teloittaa kuolemaantuomittujaan.

 

Jos haluaa Suomen valtion ja vakuutusyhtiöiden suunnattomaksi harmiksi elääkin elettäväksi tarkoitetut vuotensa loppuun saakka, lienee parasta ajoissa pakata kapsäkkinsä ja suunnata turvallisimpiin Asylum-maihin eläkevuosia elämään, sellaisiin sivistysvaltioihin, joissa vielä ihmistä hoidetaan ja elämää kunnioitetaan. Siis ajoissa pakoon, ennen kuin julkinen nykyterveydenhoito ehtii toimittamaan sinut pakkohoidettavaksi ja pelkkää hyvän hyvyyttään kiireellisesti lopettamaan maanpäälliset kärsimyksesi autuaimmille maille siirtävällä eutanasialla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Tyhjät kasarmit olisivat loistavia kodittomille.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

EU- ja ETA -maihin voi muuttaa minne ja milloin haluaa. Ei tarvitse edes hakea turvapaikkaa.

Sieltä saa myös sosiaaliturvan tai voi käydä tekemään töitä ilman erillistä työlupamenettelyä.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Vastikkeeton oleskelu EU tai ETA-maassa edellyttää asylumin hokemista, muutoin olet kolmen kuukauden oleskelun jälkeen luvattomasti maassa.

Jos taas ilmoittaudut viranomaisille, kuten säädösten mukaan maahan muuttaessa kuuluu tehdä, olet taas omillasi.

Petteri Terhonen

Aika liberaalia ajattelua. Jos tosissaan töitä haluaa niitä löytää kyllä ja ruokaan voi vaikka viljellä jos ei muuten riitä siihen raha. Velkaorjat taas ovat oman tilanteensa aiheuttaneet.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Suomalainen armeijapakolainenhan haki turvapaikkaa Belgiasta, ei tainnut saada. Venäjä on myös myöntänyt totaalikieltäytyjille pikäaikaisia oleskelulupia.

Toimituksen poiminnat